„Nechal jsem si poslat mikinu z Lidlu a včera mi dorazila, tak jsem si ostříhal vlasy a udělal tuto fotku tady v Kalifornii. Ty vlasy pro mě byly tak trochu symbolem svobody těla a vlastně radosti. Vím, že jsem spoustakrát vypadal jak pako, ale bylo mi to fuk, páč byly moje a bavily mě,“ napsal si slavný zpěvák Ben Cristovao k fotografii, kde sedí oblečený v mikině a má vlasy ostříhané na ježka.

Pro mnoho jeho fanoušků to musí být šok, protože zpěvák nějakou dobu nosil své přirozené kudrnaté vlasy, nechával je růst a dával jim naprostou svobodu. Nyní ale došel k hlubšímu poznání, a tak se rozhodl ostříháním své hřívy upozornit na věci, které jsou v naší společnosti špatně. „V poslední době mám ale pocit, že na tento druh radosti není místo a je čas se trochu angažovat a reflektovat věci, se kterými nesouhlasím,“ vysvětlil.

Zpěváka, tak jako mnoho dalších slavných tváří, znepokojila událost, kdy se ozvaly nespokojené hlasy, kterým vadil černoch v letáku obchodu Lidl, který předváděl sportovní oblečení.

Fotogalerie
11 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Cristovao v limuzíně Blesku: Začínám mít myšlenky na rodinu a na děti! A kde bere peníze? Redakce Blesk TV