Jana Plodková, která v sobotu skončila ve StarDance na bronzové pozici, minulý pátek při tréninku na finálový večer spadla a způsobila si zlomeninu zápěstí. „Myslela jsem, že to v sobotu opravdu nedám,“ přiznala herečka.

Zlomenina jí navíc zkomplikovala další pracovní závazky. Kvůli zranění také musela narychlo zrušit vystoupení jak na prosinec, tak na leden, která měla naplánovaná s tanečním partnerem Michalem Padevětem. „Za jedno taneční vystoupení na komerční akci si Jana může přijít až na pětadvacet tisíc korun,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj.

Pokud herečka kvůli zlomené ruce zruší všechna domluvená vystoupení, přijde tak o 200 000 korun! Odškodní ji ČT, když si úraz způsobila vlastně při práci? Televize herečce zatím nabízí jen kompenzaci ze svého pojištění pracovních úrazů. Částka za zlomenou ruku a bolestné, vypočtené dle platné směrnice, činí pouhých 9 600 Kč. 

Jana s Michalem ale nejsou jediní, kteří dostali mnoho zajímavých nabídek. O zájem ze strany pořadatelů plesů nemají nouzi Miluška Bittnerová s Michalem Necpálem, Olga Šípková s Markem Dědíkem a nebo také Anna K. s Markem Hrstkou.

Fotogalerie
17 fotografií