Milana Drobného mrzí, jaké vztahy mezi ním a jeho velmi dobrým přítelem Karlem Gottem panují, a chce se usmířit.

Nemohu zůstat lhostejný k tomu, co se rozvířilo v médiích na téma Gott–Drobný. Vždyť se jednalo o starou záležitost z konce minulého roku, kdy jsem měl starost o zdraví kolegy a kamaráda a mnohem později i o jeho svobodu slova,“ začal svůj otevřený dopis Drobný a pokračuje:

„Já řekl svou obavu a následně projevil veřejně radost nad zjevným zlepšením jeho stavu se zákeřnou chorobou. A jelikož jsem měl pro něj zajímavé zprávy, které bych mu již dávno řekl, nebýt nemoci, tak jsem čekal a chtěl mu je zvěstovat v červenci, kdy jsme se scházeli na jeho narozeniny. Ale nyní i nadále ticho po pěšině. Ano, to jsem kritizoval, neboť jsem chtěl vědět, co se děje, ale opět žádná odezva a ke shledání nedošlo. V tom se již nebudu patlat,“ pokračuje zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

ANO hledá hlavu státu! A Drobný poslal Gottovi velkou omluvu  redakce Blesk

Považoval jsem se za KARLOVA kamaráda a cítil jsem povinnost si o jeho soukromí pohovořit, tak jak si to vždy, již od školy, ode mne přál, říkal, že mně věří, že mu jen nemažu med kolem huby, jak to dělají mnozí. Že mám zase svůj názor, po kterém brání svoji ženu, je celkem normální, a i když jsem vše myslel vůči němu dobře, dávám nyní od tohoto problému ruce pryč. Protože když si přečtu ‚sázkovou kancelář‘, kolik lidí mi fandí a zase kteří jsou proti, i když těch je mnohem míň, až mně zatrne,“ diví se Milan Drobný a přechází k tomu nejdůležitějšímu.

„Co jsme to za lidi, když si někdo myslí, že chci schválně udělat aféru a svézt se v popularitě s Gottem a naopak, jak až hnusné věci jdou ke straně druhé. To je málem jak dávná kauza s Bartošovou nebo nyní seriálek Felix vs. Dáda. Toto nechci a ani nemám zapotřebí. Dnes, jak vidím, by asi bývalo lepší, kdybych držel hubu.
Proto, Karle, promiň.
Tvůj letitý kamarád, který je stále připraven naslouchat i pomoci, kdyby bylo třeba.“
Milan

Teď už je jen na Gottovi, zda ho kamarádovo prohlášení nechá chladným, nebo se v něm něco pohne a na omluvu zareaguje. Doufejme, že si tyhle dvě ikony českého showbyznysu brzy podají ruku a jako chlapi si to v klidu vyříkají u sklenky něčeho dobrého.

Měl by Karel Gott přijmout omluvu Milana Drobného?
Celkem 5680 hlasujících

Fotogalerie: Karel Gott předvedl v Lucerně novou image
55 fotografií

Karel Gott – Vše o zpěvákovi na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
31 fotografií