Existují stovky záběrů, na nichž český hokejový bůh dává ty nejkrásnější góly nebo přihrávky. V NHL. V nároďáku. V extralize. Ale tu nejgeniálnější akci s hokejkou předvedl teprve teď.

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

Ne na ledě, nýbrž doma v obýváku! A s holí tentokrát nemotá hlavy obráncům soupeře, ale natřásá se kolem ní jako tanečnice u tyče!

Proč to všechno? Kvůli Veronice, na kterou prasklo, že se před pár lety chvilku živila v Německu jako striptérka, vlnila se na baru a ukazovala svoje sexy křivky! Fotky z německého klubu publikoval jen den po Jágrově příletu do Česka server Extra.cz.

„Dneska jsem si všude přečetl, jak Veronika krásně tancovala. Ale to, jak se dokážu nakrucovat já, se ještě nikdo nezmínil. Doufám, že po zhlédnutí tohoto videa novináři vše napraví,“ napsal Jágr na svůj Facebook k 33sekundové nahrávce, která se na několik dnů, měsíců a zřejmě i let stane hitem internetu!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr zatančil u hokejky. Facebook/Jaromír Jágr

Jágr se na ní vlní v rytmu, do kamery kroutí svým rozměrným zadkem, kterým si jinak odstavuje soky na ledě, vytahuje tričko, aby ukázal holé tělo, a kdyby hokejku mohl přibít k podlaze, snad by se kolem ní obtočil jako opravdový striptér! Ve finále posbírá pár bankovek a říká: „Tak jsem si moc nevydělal, radši zůstanu u hokeje...“

A pro desítky tisíc svých fanoušků je zase vítězem. Jako vždycky...

Vzkaz od Mama Jágr 

Řekli byste, že paní Jágrová bude kvůli polonahým fotkám Jaromírovy nové přítelkyně řádit? Tak to se pletete! Právě po ní totiž »Džegr« nejspíš zdědil smysl pro humor.

„Chcete vědět, co na to říká Mama Jágr? Tak ta vám vzkazuje: Kdybych na to měla postavu, tak bych šla tancovat taky :-) :-). Určitě by to pro mě bylo záživnější než »tancovat« na poli anebo v kuchyni,“ tlumočil její dojmy Jágr.

A za sebe zdůraznil: „Věděl jsem o tom dávno. Přál bych si, aby se každý staral jen sám o sebe. A jak řekl Ježíš: Kdo nehřešil, hoďte kamenem.“

Jágr je zpátky v Česku! Poprvé doma ukázal svoji přítelkyni - čtěte ZDE »

Fotogalerie
29 fotografií