Daniele Šinkorové se svatba podařila dokonale ututlat. Svého dlouholetého přítele si vzala v netradičních rudých šatech s průhlednými rukávy. První informace o svatbě se objevila na instagramovém profilu Top Star magazínu.

"Poslední foto před...," okomentovala Šinkorová vlastní fotografii, kde se nafotila v šatech a zveřejnila ji na sociální síť. Hned nato zveřejnila snímek své levé ruky a na prostředníčku má zásnubní a snubní prsten. "Těsně po...," napsala.

"Určitě se nevdala dnes. Jednalo se o starší fotky, nikdo o tom ale nevěděl. Už jsou to čtyři měsíce. Vdávala se 4. října," řekl Blesk.cz zdroj z Primy. Herečka zveřejnila i svatební kytici, kterou pořídila v 10 ráno.

Šinkorová žila se svým přítelem Ladislavem Polákem dlouhých deset let na "psí knížku". Až teď se konečně dočkala a je z ní vdaná paní.

"Bylo to hlavně hrozně na rychlo, protože my už jsme se chtěli brát snad stokrát. A ani jeden z nás se k tomu ne a ne rozhoupat, abysme vyběhali všechny úřady atd.," prohlásila Daniela. "Ten obřad byl jenom malinký v kruhu rodinném a měli jsme tam rodiče a děti, Láďovy děti a bylo to na zámku, který je blízko toho, kde bydlíme, takže ten zámeček dobře známe, jmenuje se Berchtold."

Doplnila, že nechtěla bílé šaty, ale právě ty červené, které si sama vymyslela, speciálně pro tento den – plánuje je ale nosit i běžně. Vysvětlila také, že se vůbec nedrželi tradic kromě jediné – ženich Danielu uviděl v šatech až před oltářem.

Fotogalerie
11 fotografií