Dívenky podle informací Blesku chystají na Bertramce pro tatínka velkou party. „Holky se na tátu moc těšily a naplánovaly si, že na Silvestra vyzdobí dům a připraví s maminkou a filipínskou pomocnicí dobroty. Chtějí, aby se tatínek cítil dobře a vynahradili si Štědrý den,“ řekl Blesku zdroj z rodiny.

„Mohu potvrdit, že pan Gott Silvestra a Nový rok prožije doma se svojí rodinou,“ řekla Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. „Na rodinnou pohodu se těším,“ nechal se slyšet zpěvák.

Karlovi by dnes měla z daleké Číny zavolat jeho nejstarší dcera. „Jsem v Hongkongu u přátel a určitě se tatínkovi na Silvestra ozvu,“ svěřila nám Dominika (42), která na cestách zjišťuje, jak může tátovi pomoci čínská medicína.

Gott musel kvůli nemoci zrušit i dovolenou na Srí Lance, kam měla celá rodina po Novém roce odletět. Na další, v pořadí už čtvrtou, chemoterapii má jít v polovině ledna. Do té doby se bude léčit doma.

Gotta navštíví také Michal David (55). „Domluvili jsme se, že přijedu po Novém roce, protože si myslí, že už bude úplně fit. Měl jsem z něho velkou radost, zněl vesele a nadšeně. A řekl mi, že už chce příští týden pracovat!“ prozradil David Blesku. „Asi se mi splní moje přání – do nového roku si totiž přeji zdravého Karla Gotta!“

Fotogalerie
17 fotografií