Celou dobu přežvykoval. Finálový večer SuperStar trval asi tři hodiny, Pavol Habera se ale žvýkačky nezbavil. Když promlouval ke třem finalistům a posuzoval jejich pěvecké výkony, žvýkačka mu v ústech nepřekážela. To samé, když šel zpívat na pódium se svou kapelou Team. Zřejmě je v této věci věci velký profesionál a už ví, jak se žvýkačkou pracovat, aby mu při zpívání nevadila.

Jeho přístup se však nelíbí odborníkům na společenský protokol, od kterých se na Haberu valí velká vlna kritiky. „Je to projev arogance,“ zhodnotila žvýkačku v ústech Mária Holubová. Haberovi však negativní reakce nedělají těžkou hlavu. Má pro své chování vysvětlení.

„Ta žvýkačka není z frajeřiny, ale z praktického důvodu, zvlhčuje mi hlasivky a brání jim ve vysušování. Měl jsem s tím problém a potom jsem si přečetl rozhovor s Davidem Grohlem z Foofighters, který měl podobný problém. Také to řeší takto,“ prozradil Novému Času zpěvák. Tuto svoji odpověď umístil i na sociální síť společně s fotografií, na které mu je vidět jak žvýkačka v puse, tak přímo do krku.

Tak tomu sa povie pohlad az do krku. Nic moc ale preco ho sem davam? Dnes som dostal od bulvaru sms -kou otazku tohto znenia- "dobry den,všimli sme si,že pocas včerajšieho prenosu Superstar ste po cely cas žuvali žuvačku a nechali ste si ju aj počas vystupenia😃 Prečo? Nemali ste obavy, že Vam zabehne?Spievali ste na playback?Vopred dakujem za odpoved. M.Magdova" No a kedze mam po vcerajsku celkom dobry pocit z dobre odvedenej prace a som rad ze sa nam to zase vydarilo som sa po dlhej dobe rozhodol,ze bulvaru a aj niektorym vám, na tuto ´doležitu ´ problematiku odpoviem a tak som teda ako odpoved napisal toto " Asi som spieval dobre,ked sa ma pýtate, či to bol playback😃 Nie, nebol, bolo to samozrejme naživo a tá žuvačka nie je z frajeriny, ale z praktickeho dovodu-zavlhčuje hlasivky a bráni ich vysušovaniu. Mal som s tým problém. Potom som si prečítal rozhovor s Davidom Grohlom z FooFighters a on mal podobny problem a tiež to rieši takto. To som zvedavy,čo uverejnite 😃 Pekny den" Tak len tolko ku ´problému ´ zuvacka. Ten Instoš je aj tak super👍 ludia co ma sleduju, si vlastne za par minut mozu precitat v nezmenenej uprave to, co mozno v najblizsich dnoch vyjde v novinach. 😃😃😃 Dufam,ze som vas moc nezdržal #KebySomNedostalTutoOtazkuTakByMiCelyZivotNiecoChybalo #AJaBySomNevedelCo 😃😃😂 #AToDamNiekedyPocasKoncertuAjCistoNovu #Nepouzitu 😂😂

Fotka zveřejněná uživatelem @pavolhabera,Pro 7, 2015 v 5:53 PST

Podle lékaře je toto vysvětlení nepravdivé a žvýkačka tuto zvlhčovací funkci určitě nemá. „I když se někdo živí mluveným projevem, tvrzení, že zvýkání žvýkačky zvlhčuje hlasivky, je hloupost,“ uvedl internista Igor Vozár.

A co na to zpěvákova láska Daniela Peštová? Ta se samozřejmě i tak svého milého zastala. „Určitě se nikomu nemusíš zpovídat, ale je fajn, když můžeš prostřednictvím Instagramu uvést věci na pravou míru a vše vysvětlit těm, kterým na tobě záleží – fanouškům,“ uvedla.

Fotogalerie
9 fotografií