Moderátorka Lucie Borhyová v rozhovoru pro Super.cz prozradila, jak bude trávit vánoční svátky. „Doma, s dětmi, s rodinou, s babičkou, dědou, s našimi. Moc se na to těším. Určitě u pohádek, někde venku na procházce, u stromečku, s dobrým jídlem. Prostě jak to má být,“ uvedla s úsměvem.

Také se svěřila s tím, že její relax nespočívá v ležení ve vířivce nebo masážích. Moderátorka si ani nezajde na víno s kamarádkami, i když by mohla. Radši je se svými dětmi. „Když jsem v práci nebo moderuji akce, pak chci být s nimi, abych si je užila. Když pracuji večer, je to dobré, stejně už spí, tak o ně nepřicházím."

„Když se vrátím, přitulíme se k sobě v posteli. Když jsme spolu, jsou to pro mě nejúžasnější momenty. Jdeme na procházku, uvaříme si něco dobrého nebo jdeme na návštěvu za jinými dětmi. Nepotřebuji si od nich odpočinout, je mi s nimi dobře. Máme krásné společné zážitky a okamžiky, které mě tak nabíjí, že je to pro mě nejlepší odpočinek,“ uzavřela.

Jaký bude mít asi plán Michal Hrdlička, který opustil svoji přítelkyni i s dcerou? To sice není jisté, ale se svou dcerou Lindou u štědrovečerní tabule jistě sedět nebude.  

Fotogalerie
13 fotografií