Podle informací Blesku Hůlka za jeden koncert inkasuje kolem 50 tisíc korun. Ty si ale vezme rovnou jeho bývalá manažerka Michaela Kocourková (30), které zpěvák nevrátil půjčené peníze.

„Ve smlouvě máme, že moje agentura posílá pořadatelům fakturu a ta potom Dana vyplácí,“ vysvětlila Blesku Kocourková s tím, že platba probíhá, jak je stanoveno ve smlouvě, už několik dnů před koncertem. A proto už zinkasovala peníze za koncert Hůlky, který proběhne 7. prosince v Berouně.

„Když to Dan zjistil, lidé, kteří ho teď zastupují, volali do slovenského Brezna, kde má vystoupení 19. prosince, a žádali, aby Hůlkův honorář nepoukazovali přes mou agenturu,“ komentuje Kocourková. Trvá ale na tom, že obě smlouvy byly podepsány v době, kdy byla Hůlkovou právoplatnou manažerkou, a jsou nadále platné.

„Tuto věc nemohu komentovat,“ řekl Blesku pan Barančok, pořadatel slovenské akce. A co na to Hůlkova nová manažerka Ema Krahulíková? „Dan samozřejmě nasmlouvané koncerty odjede. Vyúčtování bude věc účetních. A pokud paní Kocourková nebude svolná přistoupit na dohody, celou věc budou řešit právníci.“

Fotogalerie
6 fotografií