Blesku nejprve exkluzivní tip z motolské nemocnice, že malý Tadeáš už je na světě. „Včera (čtvrtek) přijímali v motolské porodnici Moniku Absolonovou a dnes (pátek) ve 12 hodin šla na sál rodit se svým mužem," prozradil zdroj, který nechtěl být jmenován. Podle něj se také jednalo o velmi těžký porod.

V sobotu krátce po poledni se pak na Facebooku zpěvačky objevila i fotka novorozeného syna s následujícím vzkazem: „Dobrý den, jmenuji se Tadeáš Horna, narodil jsem se včera večer, 20.11. tzn. taťkovi k narozeninám...vážím 3,96kg a měřím 52 cm. Mamka říkala, že o mně chtěla dát vědět, až budeme doma, abysme prej měli klid... To úplně nevyšlo... Tady mamka posílá jednu fotku, aby na nás pak někdo nečíhal a nenaháněl nás... Vybrala pochopitelně špatnou, ve skutečnosti mi to sluší víc:)))"

Před časem Monika Absolonová (38) prozradila, že miminko, které se mělo podle plánu narodit na konci listopadu, bude chlapeček. Jméno už měla zpěvačka vybrané dlouho dopředu – s partnerem Tomášem Hornou (35) se shodli na Tadeášovi.

A když je teď miminko, bude svatba? „Paradoxně chce svatbu víc než já Tomáš. Ale já jsem šťastná, že čekáme miminko. Jeden sňatek už mám za sebou, takže na další rozhodně netlačím. Ale když bude, bude to takové hezké vyvrcholení naší lásky,“ přiznala v červnu Absolonová v rozhovoru s Markétou Reinischovou.

Jenomže tatínek nového drobečka, hokejista Tomáš Horna, který v pátek oslavil narozeniny, dosud stále není rozvedený. Vypadá to tedy, že čerstvě narozený človíček ještě nějaký čas bude „nemanželský“.

Fotogalerie
19 fotografií