Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity ve StarDance: Mareše, Machálkovou a spol. doplnili Tydýt Pavlásek i tupá Saša z Comebacku

/
  • Deset hvězd bude na podzim tančit ve StarDance. Osm jmen již známe!
    19. srpna 2015 ● 05:09

    Deset hvězd místo osmi bude na podzim tančit ve StarDance. Dva trumfy si Česká televize zatím drží v rukávu, ohlášena zatím nebyla žádná sportovní hvězda. A kterých osm celebrit už svou účast potvrdilo?

     

  • 1.

    Marie Doležalová (28) a Marek Zelinka (29)

     

    Představitelka Saši z Comebacku je podle svých slov vynikající tanečnicí, ovšem až po několika lahvích vína. Během podzimu se tak z ní možná stane alkoholička. Její maminka si dokonce myslí, že vyhraje. Nicméně s partnerem si herečka hned nesedla a chtěla ho vyměnit. Nakonec ale v páru zůstávají.

    Marie Doležalová a Marek Zelinka
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 2.

    Leona Machálková (48) a Michal Necpál (28)

    Splnil se jí životní sen. Zpěvačka vyfasovala tanečníka, který je o 20 let mladší než ona a jen o 16 let starší než její syn Artur! „Čeká mě velký záhul, ale je to krásné. Tanec je úžasný a já se ráda nechám vést,“ svěřila se nedávno Leona.

    Leona Machálková a Michal Necpál
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 3.

    Marek Taclík (42) a Martina Marková (23)

    Vyšetřovatel Oliver Hajn z Kriminálky Anděl dosud neměl s tancem žádnou zkušenost. Po prvních trénincích zjistil, že to je horší, než si myslel. „Zatím se roztomile vzteká a říká, že je to nejtvrdší ebenové dřevo. Já si ale myslím, že budeme všichni příjemně překvapeni, protože kyčle umí rozhýbat neuvěřitelně,“ práskla na něho sexy tanečnice.

    Marek Taclík a Martina Marková
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 4.

    Radek Gipsy Banga (33) a a Tereza Bufková

    Nejmenší soutěžící v historii StarDance. Zpěvákovi musela produkce přidělit tanečnici nižšího vzrůstu, protože měří pouhých 166 centimetrů! Bufková má dokonce o dva centimetry více než on, nemluvě o podpatcích! Podle toho také vypadají tréninky – Bufková má dost navrch a nebojí se použít násilí.

    Radek Gipsy Banga a Tereza Bufková
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 5.

    Lukáš Pavlásek (37) a Lucie Hunčárová (29)

    Týdýt z reklamy na mobilního operátora pojal StarDance po svém. I když jeho pohyby na parketu připomínají spíše opilecké potácení, tvrdí, že svou tanečnici bude koučovat on! „Jsem na tanečním táboře, kam jezdí ti nejlepší, budu vystupovat ve Star- Dance,“ chlubil se Pavlásek na Facebooku. Lucka to s ním nebude mít jednoduché.

    Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 6.

    Leoš Mareš (39) a Katarína Štumpfová (29)

    Úplně první o přijetí pozvání na parket začal mluvit moderátor Leoš Mareš. Na sociální síti zveřejnil video přímo z tréninku se sexy Slovenkou. „Smrt! Už nebudu pít! Konec všech párty!“ vykřikoval už po třech hodinách usilovného tréninku, kdy z něho stříkal pot na všechny strany.

    Leoš Mareš a Katarína Štumpfová
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 7.

    Jitka Schneiderová (42) a Marek Dědík (27)

    „Jsme na začátku a je to strašně těžká disciplína! Ale Marek je jinak výborný, sedli jsme si,“ říká herečka, která se prý v noci budí hrůzou. „Děsím se všech tanců… Pojmy jako tango nebo jive jsem někdy slyšela, ale je to pro mě úplně španělská vesnice. To, že se jako holky umíme přirozeně vlnit, je dobré. Akorát ti profíci vám řeknou, že se vlníte úplně blbě. Takže jsem taková tupá tyčka,“ prohlásila Jitka pro Frekvenci 1.

    Jitka Schneiderová a Marek Dědík
    Autor: Martin Hykl a ČT

  • 8.

    Kateřina Cajthamlová (53) a Petr Čadek (36)

    Konečně se bude moct pořádně najíst! Známá dietoložka pod vedením manžela Jitky Čvančarové (37) zhubne nejedno kilo. „Moc si této příležitosti vážím a opravdu se těším. S Petrem si skvěle rozumíme, snad to bude vidět i na parketu,“ doufá Cajthamlová.

    Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
    Autor: Martin Hykl a ČT

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

bernadette: Neviděl. Navíc Marie Doležalová bude asi z celé této sestavy nejsympatičtější. Mně tedy rozhodně. Proč ji pořád spojujete jen s Comebackem? Víte, vy pisálci, že získala cenu Magnesia Litera? No nic, stejně nevíte co to je

(19. 08. 2015 14:28)

kajuna: Tupá Saša????!!! ... viděl autor článku vůbec Comeback???!!!

(19. 08. 2015 13:09)

henryj: Takhle nějak jsem vypadal,v 1968roce,když jsem s.r.al na ruském hřbitově a kolem jeli rusáci s flintama.Takže TYDÝT Pavlásek mě pouze kopíruje s těma vyvalenýma očima

(19. 08. 2015 11:09)

jezek269: Nějak nám ten bulvár upadá, když ani není schopen vyšťourat, kdo jsou ty dva zbývající páry.... Zvláště když už asi nejspíš všichni trénují!!

(19. 08. 2015 08:37)

sacounbagoun: Nějak vám nesedí fotky se jmény!!

(19. 08. 2015 07:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy