Karolíny a její partnerky Natalie si na mejdanu po premiéře nešlo nevšimnout. Obě dívky byly sladěné do černo-bílých modelů a na hlavách měly klobouky. A nejenom zjevem byly výstřední, ale i svou blízkostí. Každou chvíli se objaly, pohladily, často se držely za ruce... Bylo zřejmé, že nejsou jen kamarádky. Podle Facebooku jsou od 15. července 2014 ve vztahu.

O tom, že má Karolína blíž k ženám než mužům, její matka Alena Mihulová ví. Kdykoliv měla čas, tak se s holkama zapovídala a neměla problém se s nimi vyfotit.

Dcera Mihulové studuje režii na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. V minulosti o ní herečka mluví jako o nadprůměrně inteligentní dívce. K tomu, aby jí dali IQ změřit, prý ale došlo náhodou: "Já ji po smrti jejího otce vzala preventivně na psychologické vyšetření. Nechtěla jsem nic zanedbat. V tomhle smyslu to bylo k ničemu, protože Karolína se nehodlala s nikým bavit, ale vzala si tam nějaký hlavolam, který nesložila ani paní psycholožka, a jí se to podařilo za chvíli. Na to konto pak dělala testy IQ," vysvětlila v MF Dnes herečka.

Fotogalerie
6 fotografií