Zní to téměř výhrůžně. Společnost OLDM, jejímž čestným členem Slováčkova milenka je, vydala prohlášení. Kauzu mladé přítelkyně a ženatého záletníka Slováčka vzala sekta za svou. „Lucie je velmi silnou spirituální osobností,“ praví se ve vyjádření.

„Naše okultní společnost se tento týden začne celou věcí zabývat. Uznáme-li sami, že je to nezbytné, využijeme všechny své znalosti a dovednosti k ochraně Lucie. Je pro nás klíčovým prvkem jako umělec i jako silné spirituální médium.“ Kdo by se tedy chtěl Lucie nějak dotknout, bude mít co dělat s celou sektou.

„Věříme v čistou spravedlnost a v to, že kauza nepřeroste do větších rozměrů, kde bychom se museli zásadně angažovat,“ uzavírá prohlášení společnost OLDM. Má se snad Slováček ve jménu spravedlnosti bleskurychle rozvést s Dádou, nebo stačí, když jako výraz obdivu skoupí všechny Lucčiny obrazy?

Okultisté také poukázali na to, že jsou v jejich řadách velmi vlivní lidé. „Rádi bychom upozornili, že OLDM není žádnou skupinkou potrhlých dětí! Naši členové jsou vrcholoví manažeři největších společností, bankéři, umělci. Máme ve svých řadách jedince studované na rabínských školách i IT odborníky na prediktivní analýzy.“

Fotogalerie
8 fotografií