Modelka Eliška Bučková před časem překvapila plánem na prázdniny. „Mám hodně kamarádů, s nimiž jsme se domluvili, že vyrazíme na nějaký čas po Čechách na ryby. Líbí se mi atmosféra kolem rybolovu a navíc v partě lidí, které mám ráda. Já samozřejmě s prutem a žížalami zápolit nebudu, šokovala. 

Takže o víkendu zabalila batůžek a rybářské náčiní a vyrazila do přírody. S sebou ale nevzala jen tak nějakou partu kamarádů. Společnost jí dělal i moderátor Leoš Mareš. Ten rybolov rozhodně nepodcenil a oblékl se do zeleného outfitu, až na boty, a nahazoval pruty jako o život.

Eliška se pak zhostila role kuchařky a uvařila gulášovku z pytlíku. Lepší jak nic. A jak uvedla u své fotografie sama modelka: „Měla to být rybí polévka, ale zachránila to gulášovka!“ S kotlíkem plným polévky se vyfotil i Leoš Mareš. A právě nádoba s jídlem jejich společný výlet prozradila.

Bučková i Mareš umístili fotografie na svůj Instagram. Ani na jedné fotce však nejsou vyfoceni spolu. Že by chtěli ututlat pohromadě strávený výlet? „Nemusím to popírat, není na tom nic špatného,“ potvrdila Eliška deníku Aha!. 

„Domluvili jsme se na akci. Leoš se mě tam ptal, co plánuju na léto a tak dále, a nějak jsme byli zrovna zpruzelí z lidí a z akcí a Leoš říkal, že by chtěl zažít něco normálního. Říkal mi, že má nejlepšího kamaráda, který je vášnivý rybář a že by bylo super, kdybychom šli tedy všichni na ryby,“ svěřila se modelka. „Vyjeli jsme spolu ale čistě jen jako kamarádi. Nic jiného v tom nehledejte,“ dodala.

Fotogalerie
4 fotografie