Vzhledem k tomu, že se Josef Rychtář vzdal svého dědického nároku na vilu Ivety Bartošové, její dědic Artur Štaidl s domem nakládá podle svého. Před měsícem nechal Artur vyklidit věci, které po jeho matce v domě zbyly, a část jich vyházel do kontejneru. To Rychtáře rozzuřilo.

Teď ale zjistil, že Artur nechal odebrat z domu plynoměr. Od úřadů totiž dostal oznámení, že na žádost dodavatele plynu byl plynoměr počátkem 17. prosince 2014 odebrán. "Topení bylo na plyn, a pokud přijdou silné mrazy, tak popraskají v domě trubky. To by byla neskutečná škoda," řekl deníku Aha! rozhořčený Rychtář.

Nejenže má strach, že Artur svým jednáním dům po Bartošové zničí, ale také se obává, že mladý Štaidl připravuje vilu k prodeji. "Tohle se mi opravdu nelíbí. Vzdal jsem se práva na dům s tím, že se do něj nastěhuje Artur, jak si to přála jeho maminka. Rozhodně nikdy nechtěla, aby ten dům někdy prodal," svěřil se vdovec. Přemýšlí, že se s celou věcí obrátí na právního zástupce Artura a pokusí se prodeji a Arturovým dalším krokům zabránit.

 

Fotogalerie
9 fotografií