Minulý rok utekl Tomáš Klus hned po Novém roce na tři měsíce do Karibiku, za teplem se chystá i letos. „Česku dám na nějaký čas vale. V nejužším kruhu, tedy s rodinou, odlétáme za sluníčkem, teplem a pohodou. Strašně moc se těším. A jak budeme slavit? Zřejmě nijak. Už to, že budeme všichni spolu, se stane tím nejlepším vykročením do nového roku,“ svěřil se agentuře Hermína Klus.

To herečka Ivana Jirešová (37) dojede jenom do Liberce. Tam ostatně jezdí každý rok. "Pokud bude sníh, s chutí si zalyžuji, pak se pustíme do čmuchtění nejrůznějších laskomin a večer propukne domácí zábava. Do hospody rozhodně nepůjdeme, party na Silvestra je nejlepší v partě a doma. O půlnoci bouchneme šampáňo a vypustíme balónek štěstí," přiznala Jirešová.

Naopak Tereza Kostková (38) s rodinou zůstane v Praze, stejně tak jako manželé Václav Vydra (58) a Jana Boušková (60), ovšem žádné bujaré oslavy nikdo z nich nechystá. „Letošního Silvestra mám už delší dobu jasného. Hraju dvě představení v Divadle Bez zábradlí. Skončíme tak nějak po osmé, pak pojedu domů za ženou, dáme si něco dobrého k jídlu a o půlnoci sníme každý dvanáct kuliček hroznového vína, což je španělský zvyk, který už nějakou dobu dodržujeme, připijeme si šampaňským a tím naše ,bujaré‘ oslavy skončí," prozradil Vydra své silvestrovské plány.

Kostková se synem Tondou vyrazí hned po obědě na výlet a se svými příbuznými si udělá pětikilometrovou pěší túru, kterou zakončí návštěvou nějakého hradu. "A večer? Manžel zřejmě půjde spát a já s Tondou si počkáme na půlnoc, kdy se budou odstřelovat rachejtle, přiťukneme si minerálkou nebo možná koupím Rychlé špunty a přivítáme Nový rok," podotkla herečka.

Fotogalerie
9 fotografií