Jsou tomu dva roky, co se herečka rozešla se zubařem a otcem dcery Maji Karlem Kameníkem. Zatímco zubař, kterému se dle vzhledu přezdívá Ken, se před několika měsíci na veřejnosti objevil s novou partnerkou, Sabina připomínala kůl v plotě. Na společenské akce chodila v doprovodu dcery Valentýny nebo kamarádek.

Ale vše je jinak. Laurinová už několik týdnů dovádí se Ztraceným a rozhodně ztraceně nevypadá. Už na křtu CD Janka Ledeckého před dvěma týdny se na sebe culili, společné se fotili, ale v rámci zachování tajemství nedošlo na žádné intimnosti. Ale před několika dny společně vyrazili na koncert kapely Chinaski do Hard Rock Café a tam své vášni ve VIP salonku popustili uzdu.

"Drželi se za malíčky, on ji něžně hladil, ale stále se snažili být hrozně nenápadní. Čím více se tvářili, že se náhodou potkali, tím více na sebe poutali pozornost. Bylo to až vtipné," řekla Super.cz jedna ze servírek.

Ani jeden se zatím ke vztahu, nebo flirtu nevyjádřil. U Sabiny to není nic nového, rozchod s Kameníkem potvrdila až rok poté, co už spolu nebyli.

Herečka má ze vztahu s frontmanem Kabátů Pepou Vojtkem dceru Valentýnku (12) a se zubařem Maju (4). Ztracený je otcem tříletého syna Marka, jehož matkou je moderátorka Marcela Skřivánková.

Fotogalerie
6 fotografií