Michaela Kudláčková alias žákyně Barča ze seriálu My všichni školou povinní nemá peněz na vyhazování. A protože každý se sem tam dostane do finančních problémů, ani bývalé herečce se to nevyhnulo. Herečka si tak půjčovala a nyní čelí 19 exekucím.

První soud byl proti herečce zahájen už před devíti lety, od té doby se počet exekucí už jen zvyšoval. Na vině je údajně nešťastná láska. Když totiž Kudláčková chodila před lety se svým dnes už bývalým přítelem, společně si vzali půjčku. „Půjčku jsem si vzala na sebe,“ potvrdila herečka.

Video
Video se připravuje ...

Barča z My všichni školou povinní: Má na krku 19 exekucí! Mirka Dvořáková, foto: archiv Blesku a soukromý archiv M. Kudláčkové

Kudláčková se nyní živí jako věštkyně a spisovatelka, a o žádný exekucích až na dvě nemá ani tušení. „To je nějaký omyl. Devatenáct exekucí rozhodně nemám, o tom bych přece věděla,“ hájí se Kudláčková. Jenže bohužel pro ní se částka za dluhy vyšplhala už k neuvěřitelným 636 000 korun.

Ale jak se zdá ani samotná herečka o výšce svých dluhů moc nemá ponětí: „Částka je dvě stě, tři sta tisíc. Nevím přesně,“ tvrdí Michaela. Nyní se jí však snad blýská na lepší časy, má totiž nového přítele, který jí stojí po boku a ve všem jí podporuje a pomáhá.

Fotogalerie
2 fotografie