Zpěvačka Eva Pilarová (†80) si hýčkala své soukromí jako oko v hlavě a málokoho pozvala nahlédnout do jejího obydlí. Jednou však udělala výjimku a ukázala, proč to tak je. Útulné pokoje, kde by se daly točit pohádky, na člověka dýchly romantikou a pohodou.

Než jste vstoupili do míst, které v sobě spojují tradici a nostalgii, objevil se před vámi starý dřevěný plot. O jeho oživení se postaraly hrníčky různých tvarů a barevností. A za nimi už vás vítala hostitelka Eva Pilarová. Tohle bylo její království.

Video
Video se připravuje ...

LESK SPECIÁL: Pilarová slaví 75: A poslala jízlivý vzkaz kolegyním! Mirka Dvořáková

Velmi hrdá byla zpěvačka na svou kuchyni, kde se nachází dobová kamna, ve kterých ještě naše babičky pekly buchty. Eva Pilarová nám při naší návštěvě předvedla, že i ona na ní uměla vařit a nebla se přitom přípravy jakékoliv kuchyně, nemusela to být nutně ta česká. Po každém vařní se zpěvačka s chutí pouštěla i do všeobecně neoblíbené činnosti - uklízení. A i tady ráda používala tradiční nástroj našich babiček - koště.

Největší chloubou Evy byl však kredenc, kde se skrýval starobylý servis. Jestli ze starých talířů manželé opravdu jedli, nám ale zpěvačka neprozradila.

Fotogalerie
22 fotografií