Tomáš Kraus (38) - moderátor

Tak ona je Dakota a Dakota, blondýna versus bruneta. Je to chameleon a není prvoplánový typ. A to jsou nejlepší adeptky na film takového žánru jako je tento... Děvka a labuť v jednom.

Michaela Ochotská (29) - moderátorka

Trailer jsem sice ještě neviděla, ale sama jsem zvědavá, jak bude role Dakotě Johnson sedět. A co se týče výběru právě jí? Proč ne, je sympatická a milá. Právě taková, jaká by měla Anastazie být.

Ornella Štiková (20)

Jelikož jsem část knihy četla, tak mi přijde, že ji vybrali asi dobře, je to vlastně příběh o šedé myšce. Přečetla jsem té knihy jen část, přestalo mě to bavit, ničím mě nepřekvapila.

Gábina Dvořáková (25) – modelka

Myslím, že herečku vybrali dobře. K této roli se mi líbí, působí na mě jemně a vyplašeně. O to víc ve mně trailer vzbuzuje pocit napětí.

Tereza Fajksová (25) – modelka

Trailer k filmu jsem viděla a musím říct, že jsme s kamarádkami tipovali jinou herečku. Čekali jsme někoho, kdo charakterově odpovídá popisu v knize. Asi nejvíce by se mi tam hodila Alexis Bledel. Ale popravdě, já se spíš těším na herecký výkon mužského osazenstva.

Petr Vojnar (38) - moderátor

Viděl jsem ho a upřímně řečeno se mi tam nehodí ani jeden z představitelů. V ženský roli bych si představil třeba Megan Fox nebo takový typ. Dakota mi prostě nepřijde moc smyslná.

Kdo je Dakota Johnson?

Ve chvíli, kdy se začali hledat představitelé hlavních hrdinů Anastacii Steel a Christiana Grey, okamžitě se vytvořil žebříček hereckých adeptů. Horkou kandidátkou byla tmavovlasá Alexis Bledel, která se divákům zapsala do paměti jako Lorelai ze seriálu Gilmorova děvčata. Christiana Greye měl původně hrát fešák s šedými oči Matt Broomer. Fanoušci kvůli nim dokonce sepsali petici, která získala přes 63 tisíc podpisů.

Ani tak se fanouškům erotické knižní triologie nepodařilo tvůrce filmu o těchto dvou hercích přesvědčit. Hlavní roli nakonec získal Jamie Dornan (32) a Dakota Johnson. Málokdo však ví, že tato na první pohled vystrašená a neupravená dívenka je dcerou hollywoodských herců Melannie Griffith a Dona Johnsona.

Poprvé se objevila ve snímku Léto v Alabamě když jí bylo pouhých deset let. Byla to její první filmová zkušenost a zahrála si po boku své matky Melanie. Pak dostala roli v trháku The Social Network a pak už se s jejími rolemi v různých filmových žánrech roztrhl pytel. Na svou životní roli ale teprve ještě čeká. Třeba to bude právě role Anastacie Steel.

Fotogalerie
13 fotografií