Noid s Dvořákovou běžně žádné tajnosti kolem svého vztahu nedělají, ba právě naopak. Veselka se jim však podařila utajit skoro před celým světem, věděli o ní jen ti nejbližší. Kromě rodiny byla mezi svatebními hosty i modelka Iveta Lutovská-Vítová se svým manželem Jaroslavem. Vzali s sebou i dcerku Anetku.

Jelikož Dvořáková, která je už v sedmém měsíci těhotenství, pochází z jižních Čech, vybrali si pro svatbu romantický country statek s 600letou historií nedaleko „Troškových“ Hoštic, které proslavily jeho komedie.

Ač se svatbu snažili utajit, Gábina neodolala a na facebook si v pátek dala fotku z kosmetického salónu, kde se nechala před svatbou zkrášlit. Navíc veselku „propálila“ Gábinina kamarádka, když jí na facebooku v pondělí o půl dvanácté dopoledne popřála. „Gábinko, moc ti přeji, aby ti to vše vyšlo a hlavně, abys byla šťastná,“ zní vzkaz na sociální síti.

Přátelé přejí Gábině na sociální síti hodně štěstí
Autor: Statek Jedraž

Podle informací Blesk.cz se obřad uskutečnil v pravé poledne. Gábina se vdávala ve svatebních šatech od návrhářky Terezy Sabačkové, jejíž svatební šaty předváděla v minulosti na přehlídkách. Proto volba byla jasná. Zkomplikovalo ji trochu jen těhotenství. Nakonec se shodly na antickém stylu, který působí něžně a mateřsky.

Sabačková připravila pro Gábinu i šaty na převlečení po obřadu na večírek. Asymetricky řasené hedvábí schovává bříško a hluboký dekolt zvýrazňuje plný dekolt nevěsty.

Noid s Gábinou už stihli také předsvatební cestu, protože byli na dovolené, odkud se Gábina vrátila do svatebních šatů perfektně opálená. Stejně jako jsou zlato-smetanové šaty, byl do těchto barev vyladěn také svatební dort a oznámení.

Zatímco pro Gábinu jde o první svatbu, Noid se už žení podruhé. V roce 2006 se oženil se zpěvačkou Lucií Bílou, se kterou se rozvedl po dvou letech.

Video
Video se připravuje ...

Dvořáková s Noidem: Tajemství kolem sexu v těhotenství? Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Noid s milenkou čekají kluka Vaška! Co ještě prozradili? Thomas Kruchina