Míša s podnikatelem Milanem Kožíškem žila deset let na psí knížku, pak se vzali a do roka byl s manželstvím konec. Zřejmě tomu hodně napomohla hereččina nevěra s kolegou pod dohledem bulvárních fotografů.

"Je směšné, že naše manželství trvalo sedm měsíců a rozvod už se táhne deset měsíců. Kdy to skončí, nikdo netuší. I když s Milanem nemáme moc přátelský vztah, tak navždy ho budu respektovat jako otce našich dětí," řekla Blesku Maurerová, která je opět sama.

Ještě před půl rokem to vypadlo, že Maurerová našla v podnikateli Tomáši Vondráčkovi nového muže snů, ale vztah před pár týdny skončil. Což se nepěkně podepsalo na Míšině postavě. Váží třicet kilo i s postelí.

"Je pravda, že když mám stres, jde váha dolů. Nedávno jsem si u snídaně s dětmi do něčeho kousla a Josífek říká - maminko ty taky jíš? Až jednou budu jako kulička, tak budu konečně šťastná na všech frontách. Teď je to tak, že se mi daří v práci, ale v soukromí to skřípe. Na druhou stranu mám dvě nádherný děti, které miluji," vysvětlila zrzka, která ani přes nepřízeň osudu v soukromém životě nezanedbává ten život společenský a ať už sama, nebo s dětmi ráda vyráží na společenské akce.