Když se Miluška objevila na party, kde návštěvníci zakopávali o hodinky, tak si mnozí pomysleli, že jde ze zkoušky sestavy na Spartakiádu. Bílý nátělník a sukně vypadaly dost sportovně.

"To jsou šaty. Bavlněné triko je přišité ke kožené sukni. Objevila jsem je ve známém obchodním řetězci a hned jsem se do nich zamilovala. Jsou takové netradiční, a to mě baví," pochlubila se Blesku Miluška. A zatímco ženský tábor řešil, zda jde o cvičební úbor, mužský se zajímal o její dekolt.

"Už za mnou přišlo několik chlapů, zda nemám zvětšené poprsí. Nemám. To už bych přepadávala," smála se herečka. Bittnerová je i letos vedoucí projektu soutěže mladých krásek Miss Junior a jejím hlavním cílem je bojovat proti poruše příjmu potravy.

"Holky s BMI pod 17,5 do naší soutěže nemůžou. Chci se na to víc zaměřit. Aby holky byly varované, aby věděly, jak se dá poznat, že mají problém. Chceme zdravý holky, nechceme z nich vychovávat modelky anorektičky. Pro většinu holek je to první setkání s takovou soutěží. Hledáme holky, které mají charisma a dokáží zapůsobit," říká herečka.

Video
Video se připravuje ...

Ňadra Miluše Bittnerové: Přetékají jí z korzetu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička