Přestože ji všichni znají jako Míšu Noskovou, ona po svatbě přijala jméno manžela Jana Horsáka. To je pro ni momentálně velký problém. Na své příjmení Nosková, které získá po skončení rozvodového řízení, se už moc těší.

„Už jsem několikrát volala na soud, a stále mi říkají, že mi pošlou ten poslední papír. Doufám, že už se to chýlí ke konci. Chtěla bych už mít zpátky své jméno,“ řekla Super.cz Míša. Dceři však příjmení manžela zůstane.

Manželé však nemají ještě vyřešený ani společný majetek. V domě, který si pořídili, totiž stále bydlí Horsák. Hypotéku, která je na dům uvalená, ale paradoxně platí Míša. „Dům je k prodeji, máme nějaké zájemce, ale stále čekáme. Co se týče hypotéky, tu platím já. Co se týče bydlení, tak tam bydlí Honza. Do té doby, než se to prodá, mám smůlu,“ prozradila dál zpěvačka.

Stále ještě manžel navíc na malou Elišku neplatí to, co by měl. Nebo to alespoň vyplývá z toho, co Míša řekla. „Elišku si bere jednou za čtrnáct dní na dva dny. Má vyměřené peníze, které na ni má posílat.“ Důležitá jsou poslední slova "má posílat". A tak je na všechno mladá maminka sama...