Zpěvačku s Rychtářem a jeho synem nachytali fotografové, když se právě chystali odjet na první návštěvu svého prvorozeného vnoučka, kterého včera v noci porodila přítelkyně Rychtářova syna Jana (27).

Bartošová, která si po nedávné návštěvě kadeřníka nechala opět prodloužit vlasy, ale zrovna nevypadala, že srší dobrou náladou. Problémy, které se na ni valí ze všech stran, se na jejím výrazu znatelně podepsaly. Úsměv se Bartošové podařilo na tváři vykouzlit jen párkrát, a to když se dala do řeči s jedním z příbuzných, který s Rychtářovými do porodnice jel. Není divu, že zpěvačce není do smíchu. Na Ivetu, která musí prý ze zdravotních důvodů rušit jeden koncert za druhým, totiž nyní praskla exekuce. Kvůli 60tisícovému dluhu na zdravotním pojištění byl vydán exekuční příkaz k prodeji její vily v Uhříněvsi.

Pyšný dědeček Josef Rychtář vedl novopečenou babičku Ivetu za ruku, když přecházeli silnici, v ruce nesl pro svou budoucí snachu květinu. Bartošová šla se sklopenou hlavou a zachmuřeným výrazem. Pro jistotu si na oči nasadila ještě velké černé brýle...

Chlapeček se narodil včera ve dvě hodiny ráno a po porodu měřil rovných 50 centimetrů a vážil 3,50 kilogramů. Miminko i maminka jsou v pořádku a už se těší, až budou moct domů.