Jána Jackuliaka našla sousedka v kaluži krve ve výtahu a právě podle sousedů je jeho verze s napadením víc než podezřelá. Podle jejich verze si totiž krvavá zranění způsobil herec sám!

„Musel být opilý, protože se dobýval do bytu, kde bydlí, a rozkopnul dveře,“ tvrdí zdroj Nového Času a potvrdili to i ostatní sousedé. Existuje však i skupina obyvatel domu, kde má Jackuliak byt, která jeho verzi o napadení věří.

Ján Jackuliak se však nemusí bát, jestliže by zamlčoval některá fakta, která souvisí s útokem, nehrozil by mu díky slovenskému právnímu systému žádný postih. „Slovenský právní pořádek nemá sankci za to, když údajný poškozený policii oznámí, že na něj byl spáchaný trestný čin a při kterém neoznačí pachatele. A to i přesto, že se tato informace ukáže jako nepravdivá,“ vysvětlil Času právník Marek Benedik.

Jackuliak se jakéhokoliv komentáře zdržuje. „Nebudem to komentovat. Najdete ty, co to udělali!“ reagoval a tím potvrdil, že stále trvá na své verzi příběhu. Kde je pravda tak bude muset objasnit policie.