Herci Vanda Hybnerová a Saša Rašilov se seznámili už v mládí, kdy oba studovali DAMU. Okamžitě se do sebe zamilovali a od té doby se od sebe nehli. Z dvacetiletého manželství mají dvě dcery - Antonii a Josefínu.

Janek Ledecký a Zuzana Ledecká - více než 30 let

Manželka Janka Ledeckého je něco jako paní Colombová. Zpěvák je se Zuzanou ženatý už více než třicet let, ovšem až donedávna ji před společností tajil. Jen zřídkakdy ji Janek vyvede na společenskou akci, aby se všichni přesvědčili, že jeho utajovaná manželka skutečně existuje.

Janek Ledecký je s manželkou Zuzanou více než 30 let.
Autor: Jaroslav Urban pro BVLGRI

Pavel Vítek a Janis Sidovský - 27 let

Dalo by se říct, že právě tato dvojice je nejstabilnějším párem celého českého showbyznysu. Mezi zpěvákem a producentem přeskočila jiskra před 27 lety. Oba tvrdí, že to byla láska na první pohled, která trvá dodnes. Pavel Vítek s Janisem Sidovským před osmi lety dokonce uzavřeli registrované partnerství.

Dvojice Pavel Vítek a Janis Sidovský spolu žije už 27 let.
Autor: Martin Hurda

Dana Morávková a Petr Malásek - 17 let

Herečka a muzikant se seznámili před osmnácti lety během příprav muzikálu Cabaret. Brali se po roce od prvního rande a dodnes jim to klape. Díky svému harmonickému vztahu patří Morávková s Maláskem k nejnudnějším párům showbyznysu. Mají syna Petra (15).

Danu Morávkovou a Petra Maláska pojí 17 leté manželství.
Autor: Jan Tůma

Daniela Peštová a Pavol Habera - 15 let

Krásná modelka a charismatický zpěvák se znají už patnáct let. Daniela Peštová má za sebou už jedno manželství, ze kterého má syna Yannicka (16 let). Krátce po rozvodu se zamilovala do dlouhovlasého rockera Pavla Habery a už v roce 1999 se milenci zasnoubili. Sňatek se jim však dařilo až donedávna před okolním světem tajit. Společně mají dceru Ellu Joy Annu (10) a syna Paula Henryho (4).919570:full:true:true 

Linda Rybová a David Prachař - 12 let

Setkání těchto dvou herců ublížilo hodně lidem. Nejvíce však Daně Batulkové, když jí Linda Rybová před dvanácti lety odvedla manžela Davida Prachaře od rodiny. Prachař si Rybovou nikdy nevzal, ovšem společně mají tři děti, dcery Josefínu a Rozárii a syna Františka.

David Prachař opustil Danu Batulkovou kvůli herečce Lindě Rybové před 12 lety.
Autor: Archiv Blesku

Roman Vojtek a Tereza Vojtková - více než 10 let

Fešný herec Roman Vojtek vlezl do chomoutu sice až v roce 2009, ale se svou manželkou Terezou chodil už několik let předtím. Krásná Tereza svého muže doprovází na všechny společenské akce. Před třemi lety se jim narodila dcera Edita. 

Manželé jsou Roman Vojtek a Tereza Vojtková čtyři roky, ovšem znají se více než 10 let.
Autor: Pavel Machan

Andrea Verešová a Daniel Volopich - 7 let

Slovenská kráska Andrea Verešová před sedmi lety ulovila právníka Daniela Volopicha, se kterým má šestiletou dceru Vanessu a pětiletého syna Daniela. Ještě předtím se ale modelka proslavila svým dlouholetým vztahem se slavným hokejistou Jaromírem Jágrem.  

Slovenská modelka je za Daniela Volopicha provdaná už 7 let.
Autor: Jan Tůma