Jejich dvě dospívající dcery Josefína (20) a Tonička (16) věděly, že se se vztahem jejich rodičů něco děje. Manželé totiž před nimi nic neskrývali. „Ten stav předtím byl takový, že jsme problémy neřešili za zavřenými dveřmi. Nehráli před nimi divadlo, že je vše zalité sluncem. Hodně jsme se hádali,“ řekl Blesku Rašilov.

Když zjistil, že vztah nejde zachránit, přestože pro to dělal všechno možné, sebral se a od rodiny odešel. Našel si byt, o kterém děti ani manželka nevěděly, kde je. „Nebylo to tak, že bychom si sedli a řekli si, já půjdu tam a ty tam. Odešel jsem po několika pokusech vrátit vše tam, kde jsme byli šťastní. Nastalo ticho a já sám za sebe si myslím, že se dětem muselo ulevit. Ale bylo to pro mě hrozně těžké,“ popsal v rozhovoru Rašilov.

O tom, jak nyní s Vandou vychází, odmítl Saša mluvit. Řekl jen, že by chtěl mít s manželkou i dětmi kamarádský vztah. Po pracovní stránce prý však normálně dokážou fungovat, objevují se spolu na akcích, hrají spolu v divadle. „Povedlo se nám to ustát a nevznikly ani podpásovky, ani zrady,“ dodal Rašilov.

Celý rozhovor se Sašou Rašilovem čtěte v dnešním Blesku
Autor: Blesk