„Vypadá to, že v nejlepším se musí přestat. Všechno nám fungovalo. Pro všechny to bylo velké překvapení,“ prozradila pro Blesk.cz Linda. A to i přesto, že pořad Dámská klub, který moderovala  spolu s Anetou Christovovou a Vlaďkou Pirichovou patřil k velmi oblíbeným.

„Dostala jsem padáka a moc mě to mrzí. Dlouho jsem nezažila takovou partu, jakou jsme tvořily s holkami,“ posteskla si Finková. A dokonce zašla v obviněních vedení rádia mnohem dál. „Nejsmutnější na tom je, že mě nenechali ani rozloučit s posluchači, věděla jsem, že to přijde. Na Frekvenci 1 je to totiž zvykem takhle jednat. Své o tom ví i Jitka Asterová, která dopadla úplně stejně,“ tvrdí Finková.

Lindu okamžitě nahradila v moderátorském křesle Martina Sokolová. „Na Frekvenci 1 se těším a doufám, že mě posluchači přijmou. Mým úkolem není Lindu nahradit, ale najít si svou cestu,“ řekla Blesk.cz  Sokolová ke svému nástupu.

A co na to rádio?

Rádio se celou kauzu pokouší zjemnit. S hádkami vedení počítalo a současně doufá, že veškerou hořkost zahladí čas. „Vždycky když někdo opouští naše rádio, neobejde se to bez emocí. Už jsme se několikrát dozvěděli z médií, jak nespravedliví jsme byli, a jak si to dotyčný nezasloužil. Ale čas uhladí hrany a i tam, kde dřív byla hořkost dnes opět panují korektní vztahy,“ říká ředitel rádia Mirek Škoda.