Lékarnice a Miss Jana Doleželová dostala slušnou sprchu. Poté co se tetelila, jakého klofla šamstra, ji miliardář Janeček postavil před hotovou věc. „Žiju s přítelkyní Markétou,“ řekl přímo na zasněženém svahu včera VIP zprávám. Doleželová nevěřila vlastním uším, zamrzl jí úsměv a jen procedila mezi zuby: "Až doteď jsem si myslela, že si ze mě s tou Markétou dělá srandu. Ale teď vidím, že to myslí vážně."

S vysokou hubenou blondýnou je Karel už šest let. Vůbec mu nevadí, že má Markéta syna, kterému tak dělá nevlastního tátu. Markéta se po Karlově boku také ráda ukazuje.

Když se Karel Janeček fotil k rozhovoru pro Blesk Magazín na pražském Petříně, Markéta i se synem ho doprovázeli a dlouhonohá blondýna se k miliardářovi velmi měla. Dokonce si zkusila stejné balancování na zábradlí, k jakému Karla vybídl tým reportérů. Když Markéta vyskočila na klandr, Karel jí ochotně podal pomocnou ruku a jistil ji.

A není to jediná pomocná ruka, která Markétu Sýkorovou a Janečka pojí. Spolu totiž založili Nadační fond pomoci a Markéta je na oficiálních stránkách vedená jako zakladatelka s velmi upřímnou charakteristikou: "Vyučená kadeřnice, srdcem servírka, která celý život pomáhá lidem."

Janeček se nikdy netajil svým pozitivním přístupem k mnohoženství. Už před rokem v rozhovoru přiznal, že má s Markétou velmi otevřený vztah. Asi tak otevřený, že mu nyní do života a lože mohla vstoupit Jana Doleželová. Kromě Markéty má Janeček ještě manželku a s ní dvě dospívající dcery.

"Věrnost není věc morálky, mluvit pravdu je věcí morálky. A já mluvím pravdu, všichni okolo mě vždy vědí, jak se věci mají," říká otevřeně Janeček.