ZatímcoJana Doleželová už se viděla ve svatebním vedle svého nového milence a miliardáře Karla Janečka, on ji vnímá jen jako další ženu ve svém životě. „Vánoce jsem strávil s dětmi, bývalou manželkou, rodiči a Markétou,“ přiznal Janeček ve VIP zprávách. „Markéta je žena, se kterou žiji posledních téměř šest let,“ šokoval dál svým prohlášením.

V tu ránu Janu málem trefil šlak. „Až doteď jsem si myslela, že si ze mě s tou Markétou dělá srandu. Ale teď vidím, že to myslí vážně. Mnohoženství neuznávám, takže nevím, jestli nepojedeš domů,“ snažila se vtipkovat lékarnice Doleželová, která svůj vztek maskovala křečovitým úsměvem.

Bylo jasné, že Janečkovo přiznání modelku velmi zaskočilo. Ihned začala pochybovat o pevnosti a budoucnosti jejich vztahu. „Myslím, že rodinu a děti chci mít s člověkem, který mě bude mít jako jedinou partnerku,“ prozradila šokovaná Jana.

Miliardář Janeček se však stále usmíval na kameru a o své partnerce Markétě před Doleželovou mluvil bez problémů. Ostatně s Markétou mají prý velmi otevřený vztah, a tak Karel nejspíš to samé očekává od své nové lásky.

Svůj vztah dvojice oficiálně přiznala až během vánočních svátků. Tehdy spolu vyrazili na pár dní do Dublinu, kde se podle Janečkových slov maximálně sblížili. O jejich poměru se však spekulovalo už dlouho. Společně totiž nafotili charitativní kalendář Armáda spásy a nedávno se spolu dokonce objevili na finálovém večeru Stardance.

Doleželová teď musí zatnout zuby, aby si svého Janečka udržela. Kromě laskavých slůvek a romantických výletů do hor ji matematik, pedagog Karlovy Univerzity, šéf Nadačního fondu proti korupci a zakladatel fondu pro mladé vědce může nabídnout i pohádkový život v luxusu. Disponuje totiž majetkem nejméně 1 miliardou Kč.

Znáte miliardářovu partnerku Markétu? Viděli jste ji společně s Karlem Janečkem? Pište nám na tip@blesk.cz nebo volejte na tel. číslo 724 014 586!