Na koncert v Mostě dorazil další osudový muž Ivetina života Domenico Martucci. Jeho příchod ale nebyl zdaleka tak dramatický jako jeho parťáka Zdeňka Macury na koncertě ve Svitavách.

Martucci se dokonce nechal slyšet, že jeho přítomnost rozhodně není provokací. „Ne, není to provokace. Přišel jsem jen proto, abych viděl, jak se Ivetě daří a jak vydělává na to, aby mi zaplatila dveře, které mi Rychtář rozbil v Itálii,“ řekl Blesku Martucci.

Navíc chtěl lidem ukázat, že nebude zmlácený, když přijde na koncert. Domenico si večer užíval až do chvíle, kdy Bartošová zjistila, že je na koncertu přítomný. Poté ale Iveta přistoupila k radikálnímu kroku, který přerušil hladký průběh večera a chtěla ho nechat vyvést ze sálu. To ale ochranka klubu odmítla, a tak Domenico zůstal nadále sedět v klubu. 

Macuro, takhle se chová gentleman!

Iveta ale odmítla vystupovat s tím, že se Martucciho bojí. Zpráva se šířila rychlostí blesku, a tak neminula ani italského gentlemana. Ten proto nezaváhal a deset minut před začátkem koncertu poklidně odešel. "Šlo mi jen o to, abych viděl, že je Iveta v pořádku. Nechci, aby kvůli mně trpěla, a tak jsem odešel," přiznal Blesku Martucci.

Ten dokonce překvapil, když prostřednictvím Blesku učinil Rychtářovi nečekanou nabídku. Pokud za ním Rychtář přijde a omluví se, stáhne všechny žaloby na jeho osobu.

Jaká asi bude Rychtářova reakce? Na to si musíme počkat.

Video
Video se připravuje ...

Nezvaný host na koncertě Ivety Bartošové David Turek, Petr Soukup