Třikrát ženatý a třikrát rozvedený Miroslav Etzler to nemá v soukromém životě vůbec jednoduché. Dalo by se říct, že za jeho útrapy a bolest můžou ženy. Tak dlouho mezi nimi přelétával, až nakonec zůstal sám jako kůl v plotě. „Ano, teď jsem sám,“ svěřil se herec magazínu Instinkt.

A právě jeho láska ke krásným ženám ho stála už nejeden vztah, ale také manželství. Kvůli své přelétavosti dokonce přišel o svého syna Kristiána. Ten nemůže Etzlerovi odpustit, že se před lety vykašlal na jeho matku Zuzanu Bydžovskou a odešel za Vilmou Cibulkovou.

S Kristiánem se to už nikdy nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky a doufám, že bude šťastný,“ prozradil nešťastně Etzler v magazínu.

Nulový vztah s vlastním synem ovšem není jediné trápení, které herec se svými dětmi má. Dceři Vilmy Cibulkové Šimoně, která byla léta závislou narkomankou, dává částečně za vinu rozpad jeho manželství s Vilmou.  

Spoustu věcí, z nichž některé pomohly tomu, že skončil vztah, o kterém jsem si myslel, že nikdy neskončí, nemůžu Šimonce v této fázi ještě odpustit,“ přiznal Miroslav v rozhovoru. Etzler však asi zapomněl na to, že ho Cibulková vyhodila kvůli jeho nevěře s milenkou Radkou Pavlovčinovou.

Úplně však na ni nezanevřel. Jelikož se jeho nevlastní dcera Šimona právě léčí ze své závislosti na drogách, a přestože v něm je vůči ní stále zášť, věří, že si jednou k sobě najdou společnou cestu.

Fotogalerie
2 fotografie