Pro každou nastávající maminku je začátek těhotenství tou nejrizikovější periodou. Hrozí ztráta plodu, což se stalo i Adéle Banášové. Se svým přítelem Petrem Modrovským se snažili o miminko už delší dobu, o to bolestnější zpráva to pro ně byla.

 

Adéla se po prodělaném potratu stáhla do soukromí a k tragické události se nevyjadřovala. Nyní ale bolest polevila a Adéla se ze ztráty dítěte dostala celkem rychle. „Musela jsem to přijmout. Je to strašně běžná věc, takže se mi nestalo nic extrémně výjimečného,“ svěřila se Banášová serveru topky.sk.

Moderátorka zastává názor, že se na světě dějí horší věci, takže potrat brala ještě jako milosrdný moment ve svém životě. Její pozitivní pohled na smutnou událost ji pomohla rychle se z toho oklepat.

„Už s tím nemám problém. Netrvalo mi nějak dlouho dostat se z toho, protože si myslím, že je to nesmírně běžné a lidem se dějí o hodně horší věci,“ prozradila křehká blondýnka. I přes svou zkušenost neztrácí naději a doufá, že se ji podaří znovu  a brzy otěhotnět.

Fotogalerie
6 fotografií