Anna Polívková je dcerou Bolka Polívky a Evelyny Steimarové. Jejich partnerství, a tak i rodina, se sice rozpadlo, ale Anna na dětství vzpomíná ráda. Otec jí v dětství nechyběl. „Mě nikdy nenapadlo přemýšlet nad tím, že to je nějak špatně. S tátou stačily i dvě hodiny a jako by to byl týden,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín Mladé fronty Dnes.

Bolek se totiž snažil Anně svoji nepřítomnost vynahrazovat alespoň o prázdninách, kdy si ji i její sestru bral k sobě. Rodiče ale úspěšnou českou herečku, kterou můžeme znát například z Ordinace v růžové zahradě nebo filmu Účastníci zájezdu, původně nechtěli!

My jsme chtěli chlapečka. Bolek chtěl chlapečka,“ prozradila její matka Evelyna. Na porodním sále všichni jásali, že na svět přišla krásná holčička. Anna měřila 55 cm a vážila necelé 3 kilogramy. „Ale pro mě to bylo zklamání. Asi den jsem byla naštvaná,“ dodala Steimarová.

Prvotní zážitek, ani rozpad partnerství jejích rodičů ale nezanechal na Anně následky a s maminkou i otcem jsou si velmi blízcí.

Komerční sdělení:

Známe tajemství omlazující kůry: Chcete i Vy vědět  více?

Fotogalerie
6 fotografií