Poprvé od porodu se objevila ve společnosti čerstvá maminka malé Aničky Andrea Pomeje. A zvolila velmi odvážný model. Bílé lehké šaty sice byly volnější přes bříško, takže případná přebytečná kila skrývala, Andrea si ale do nich nevzala podprsenku. V tu chvíli tedy šly stranou jakákoliv kila navíc, protože všechny zraky se upíraly k jejímu vražednému výstřihu.

Nebyla však jediná, odvážně působily i šaty Lucie Šteflové (18), ta sice zvolila černé šaty s rukávky, výstřih ale halila jen průhledná látka, která dala vyniknout plnému dekoltu.

Přítelkyně Marka Víta Kateřina Macounová (39) volila velmi rafinovaný outfit. K černým kalhotám oblékla průhledný top, který mohl ukazovat spodní prádlo, které ten den oblékla, pokud by si tedy ňadra nezakrývala svými dlouhými blond vlasy. Je tedy s podivem, že se pánové mohli vedle spoře oděných žen a dívek soustředit na sledování filmu.

Celý večer byl ale pojat v netradičním vtipném duchu. Hned při vstupu na návštěvníky čekal welcome drink v podobě Modrého pramene, který je znám právě z předchozích dílů této komedie, a ochranka v policejních uniformách z Kameňáku. „Celá premiéra byla pojatý takovým vtipným a zábavným způsobem. Já jsem se rozhodně bavila dobře,“ svěřila se Blesku herečka Lenka Vacvalová, která se proslavila mimo jiné laškovnými snímky se lvem karlínských salónů Josefem Koktou.

O zábavu se postaral i "fracek" Pavel Novotný (32), který stáhl kalhoty a ukázal všem přihlížejícím svůj zadek!

Producenti přijali dalšího Plyšového lva za nejhorší film roku

Místo tradičních proslovů před začátkem filmu nastoupil Jiří Pomeje (48) ve svém filmovém kostýmu a spolu s Václavem Vydrou (57), Jiřím Krampolem (75) a Milanem Pitkinem (63) vyprávěli divákům kameňáky.

I producenti ukázali, že si dokáží udělat legraci sami ze sebe, vytáhli totiž plyšové lvy, které získali za předchozí díly. Ty byly oceněny jako nejhorší filmy Českou filmovou akademií. „Doufáme, že nám do sbírky přibude další,“ nechali se slyšet. Toho se chytl hned Pavel Novotný, který neváhal a vytáhl dalšího s tím, že Petr Vachler (47) ho posílá již dopředu. 

Je tedy vidět, že ani sami herci a producenti nedoufají v pozitivní ocenění a čekají samou kritiku. Ale co? Důležité je, aby se film líbil lidem...

Fotogalerie
16 fotografií