Zdeňka totiž po porodu Jiříčka zjistila, že už se do stávajícího auta prostě nevejdou a chtě nechtě musí koupit nové. „Kupuju nové sedmimístné auto. Bude červené, protože holky si červené auto vybraly, ale hlavně potřebujeme bezpečný vůz,“ svěřila se Blesku zodpovědná maminka.

To ale není všechno. K novému vozu jsou potřeba také nové autosedačky, a právě pro ty se herečka vypravila do obchodu Malvík v Hostivici u Prahy, kde si všechny děti připadají jako v ráji.

„Ty původní už nám dosloužily, respektive je děti úplně rozedraly,“ prozradila se smíchem herečka, které mateřství neuvěřitelně svědčí. „Hodně cestujeme, takže potřebujeme polohovatelné sedačky, aby tam to mrně mohlo pohodlně spát,“ vysvětlila Zdeňka jaká kritéria, při výběru sedačky sehrála hlavní roli. Herečka ale kromě péče o své čtyři ratolesti a hraní v divadle, zvládá i svůj nadační fond, který pomáhá jak jinak než dětem.

„Nadační fond Zdeňky Žádníkové Volencové mění kompletně vizuální podobu dětských nemocnic. Teď například předáme 6. listopadu velký projekt v motolské nemocnici, kde jsme kompletně měnili dětskou pohotovost, kartotéku a jednotku intenzivní péče pro novorozence,“ nezahálí Zdeňka.

Reklamní sdělení:

Chcete se stát také supermámou? Zjistěte své plodné dny snadněji!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda VKV Žádníková se vykašlala na kariéru! Proč? Thomas Kruchina, Petr Soukup

 

Fotogalerie
5 fotografií