Středobodem bytu počítačového inženýra je lepenkou vytuněný notebook, u kterého Zdeněk Macura (39) tráví nejvíc času. Když jsme ho navštívili, doslova trnul nervozitou, aby na obrazovce nevyskočilo něco nevhodného! V jeho těsném sousedství je poustevníkův miniaturní pelíšek, ve kterém podle svých slov usíná dočista sám!

Jeskyně bez jídla!

Macurův příborník přetéká vybavením asi tak jako hlava průměrné silikonové samice znalostmi politické situace na Blízkém východě a jeho kuchyňská linka je zhruba tak čistá jako trestní rejstřík VyVoleného Thomase Castella (38). Jedinou poživatinou v doupěti ochranitele týraných žen je lahev Kofoly! Macura myslí na všechno a případná nájemnice na dietě jistě bude výskat nadšením!

Bizarní bydlení

V Macurově domě je osm minibytečků, které pronajímá za 5,5 tisíce měsíčně lidem v nouzi, týraným ženám...a plyšovým zvířátkům! Pár takových dělá v jeho bytě společnost prazvláštní knize s obrazy obnažených žen, o které nás klíčový figurant v kauze Quatro Bartucci horlivě přesvědčoval, že nemá nejmenší ponětí, jak se do útrob jeho kuchyňské linky dostala!

Podívejte se jeho vskutku neuvěřitelné bydlení ve videu!

Video
Video se připravuje ...

Tady by se oběsila i myš! Macura ukázal holobyt! Petr Soukup, Karolina Hošek

Fotogalerie
7 fotografií