V pavilonu opic zřejmě nikdy nebyl větší jekot než v pátek večer ve vile VyVolených po duelu, když se Nikol vrátila zpět za zbytkem. S otevřenou náručí ji přivítali asi všichni vyjma obra Thomase, největšího goriláka ze všech. Tomu zbyly oči pouze pro pláč.

Ač se Thomas držel, bylo naprosto evidentní, že kdyby na něj nemířily kamery, rozplakal by se jako malý chlapeček, kterému někdo zbořil bábovku. Smutek šel zahnat na verandu s cigaretou v puse.

Je přirozená

„Je přirozená, na nic si nehraje. Když se jí něco nelíbí, tak to nedělá, je sama sebou. To je v reality show důležitý, ne si na něco hrát a něco předvádět,“ odpovídá Thomas na otázku Terezy Pergnerové, která se ptá, proč by chtěl Zdeňku zpět do vily spíš než Nikol.

Další rána pro Thomase

„Já to dám,“ říká Thomas rozklepaným hlasem. Není se ale čemu divit, před pár dny ho opustila jeho krásná přítelkyně a utekla mu s jiným, do vily nezavřeným, playboyem. Důvod byl právě dnes vyhozená Zdeněčka!

Lepší atmosféra

Ve vile teď bude nejspíš lepší atmosféra i srozumitelnější dialogy. Místo šišlající Zdeňky se totiž vrátila sexy, odvážná a svlékající se Nikol. Při dalších konverzacích by tak měla být větší zábava.