„Nechápu, proč mně to píše. Absolutně mě ten člověk nezajímá,“ reagoval rozhořčený Macura. S Evou se nicméně dost dobře znají, jelikož žijí blízko sebe ve středočeských Líbeznících.

Ona a Macura v minulosti například společně navštívili koncert Ivety Bartošové, ze kterého je právě Rychtář nechal vyvést. „Je slušnej estébák,“ pronesla Eva na adresu Rychtáře ve vile před všemi VyVolenými.

Uhříněves vs. Líbezníce

Rychtář ale své nadání pro kariéru dohazovače „Kecala„ značně přecenil: „Macura je hodnej, až je hloupej. V Kazmově One Man Show ze sebe udělal idiota,“ prozradila znechuceně Eva ve vile VyVolených. Obdivovatel Ivety Bartošové je na tom podle ní tak zle, že mu dokonce „expertka“ Eva musí neustále radit, jak obstát v českém showbyznysu!

Rychtáři, Eva je spíš na jižanské typy..

Sama sobě ale Eva příliš poradit nedovede, a tak je možné, že ji v pátek z vily vyřadí. Snad si Macura vezme k srdci Rychtářovu závěrečnou radu: „Ne, že ji uneseš!" Jinak by mohla někdejší Martucciho milenka místo autobusem do Líbeznic svištět rovnou autem do Itálie. A z toho by mohlo Martucciho matku, hraběnku della Torre trefit.

Jeho milovaného synáčka totiž Eva v minulosti dost nechutně pomluvila, takže hrabě zvažoval, že na ni podá trestní oznámení. To, jak v létě řádila v Uhříněvsi před Ivetiným domem, si můžete připomenout na následujícím videu.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Hraběnka della Torre ukázala Uhřínvským, jak vypadá pořádná Itálie! Ondřej Rybár

Fotogalerie
7 fotografií