Zpěvák Marian Vojtko (40) sice do Žlutých lázní dorazil na křest nového druhu alkoholicko-nealkoholických ovocných nápojů vyrobených z francouzských vín, ta ale zdaleka nebyla tím, čemu by zpěvák věnoval největší pozornost. „Dobré, chutné, ale spíše pro dámy a vyznavače sladkých tekutin. Já jsem vinař, mám rád bílé, a když není, volím pivo,“ nechal se slyšet Marián.

Objektem jeho zájmu byla a prý už nadále bude jeho nová přítelkyně Alice (28), dcera známého hudebního producenta Františka Janečka, s níž se zná už skoro čtyři měsíce. „Je to vztah v záběhu, takže bych nechtěl dělat závěry, ale byl bych rád, kdyby to nebyla jen epizoda na chvíli,“ uvedl viditelně citově a zdravotně „vykolejený“ zpěvák.

Musíme tam všichni...

Citové záležitosti byly na první pohled zcela jasné. Polibek střídal polibek a na společenské povinnosti neměla dvojice příliš času. Marian dokonce zapomněl i na bouračku, kterou si zažil před pár dny. „No, nebyla to záležitost, kterou bych si s chutí připomínal. Snědl jsem grilované buřty, zřejmě nevalné kvality, a střeva se začala bránit. Když jsem dorazil na benzínku, kde jsem chtěl natankovat, ozvaly se ony problémy. Rychlostí blesku jsem vystartoval, ale přehlédl na WC otevřené okno a výsledek vidíte na mé hlavě, prostě byla to pořádná bouračka,“ s úsměvem dodat Marian Vojtko.

Fotogalerie
6 fotografií