Než fanatický obdivavovatel odvezl Ivetu z domu v Uhříněvsi, musel prý použít násilí. „Byla jsem zamknutá na jeden zámek, musel se zřejmě vloupat,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Bartošová, která netuší, jakým jiným způsobem by se dostal do domu. „Já jsem mu nemohla volat, protože na něj nemám číslo. Nepustila bych ho do domu a hlavně bych ho vykopala. Byla jsem v pořádku a šla jsem si jenom lehnout,“ rovzpomíná si zpěvačka. To ovšem Macura vyvrací: „Ona šla sama otevřít, je na to svěděk, a ten už vypovídal na policii.“

Omámená

Co se dalšího se během cesty dělo, má už ale zpěvačka v mlze a ví proč. „Byla jsem stále pod vlivem nějakých svinstev. Co přesně mi dával, netuším.“ To by prý také mohl být důvod, proč se jí ztrácela paměť. Macura se ale vše snaží svést na Ivetina snoubence Josef Rychtáře (55).  „Iveta je závislá na alkoholu. Ode mě měla jen alkohol. Svinstva ji naopak do pití dává agresor. Už jsem to oznámil na policii, a ta to řeší,“ okomentoval Ivetino nařčení Macura.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová o únosu Blesk - Marek Pátek

Vzkaz Macury pro Ivetu

„Ivetko už bych to neřešil, ale tvé vyjádření nelze chápat jinak než jako akutní volání o pomoc a chceš, abych se ti ještě aktivněji snažil pomoci od pana R.. Je jasné, že ti on hrozí smrtí. Neboj se, zachráním tě,“ vzkazuje Macura Bartošové.

Vzkaz Ivety pro Macuru

„Já nechci jmenovat ani jeho jméno, ale ty kreténe, pardon lidi, kteří to budete číst, já už nemám slov. Nech nás žít, abychom byli šťastní,“ vzkázala pro změnu Bartošová Macurovi.