Další obvinění má na krku agresor Josef Rychtář, který pro vyřizování účtů používá místo slov pěsti. Několik ran do hlavy od něj utržel i jeho rival Zdeněk Macura, který už neví, jak se Rychtáře zbavit.  

"Na pana Rychtáře podávám trestní oznámení za napadení mé osoby z jeho strany. Stalo se to před domem pí. Bartošové. Rychtář řekl televiznímu štábu, ať vypnou kamery a začal na mě fyzicky útočit. Dal mi několik ran otevřenou dlaní do oblasti hlavy,“ vypověděl Zdeněk Macura o útoku. Ke své výpovědi dokládá také lékařskou zprávu o svém zranění.

Nebylo to však poprvé, co ho Rychtář napadl. Nedávno od něj Macura slízl několik ran pěstí do zadní části hlavy, když se Macura procházel kolem psychiatrické léčebny v Bohnicích, kde v tu dobu ležela Iveta Bartošová.

Macura se navíc snaží o to, aby Rychtářovi zabránil v jakémkoli kontaktu s Ivetou. To samé opatření totiž použil Rychtář na Macuru za to, že se kolem Ivety neustále motal a zasahoval jim do soukromí.

Rychtář má na krku několik obvinění, a jelikož je v podmínce, je dost možné, že si za nedlouho půjde sednout za mříže. Stačí jen, aby ho soud uznal z jeho přestupku vinným. Místo svatebního obleku by tak mohl natáhnout tepláky...

Fotogalerie
7 fotografií