Lucka Vondráčková (33) by právem mohla patřit mezi nejpůvabnější zpěvačky české hudební scény. Kvůli nešťastně zvoleným outfitům se však pokaždé stává terčem kritiky našich předních stylistů a zaslouženě sklízí varovný políček.

Jinak tomu nebylo ani během posledního turné, kde Vondráčková vystupovala v tandemu s dalším mistrem nevkusu, Michalem Davidem. Naštěstí díky práci na turné potkala lidi, kteří o módě ví podstatně více a před výsledkem jejich spolupráce smekáme klobouk.

"Vyprodaná O2 arena mi vlila do krve glamour odvahu," řekla nadšená zpěvačka ke spolupráci s módním guru Honzou Löblem.

"Honza Löbl vystihl mou podstatu. Je moc těžké propojit harmonicky pop a folk. Na deskách se nám to daří od začátku a Honzovi se teď zázračně podařilo přetransformovat holku od vedle na glanc holku od vedle," vyprávěla potěšená Lucka.

Kromě spolupráce s Löblem si zpěvačku vzala do parády také Libka Safr. “Sázím v životě na postupnost. Změní tě narození dítěte, zkušenosti na jevišti i setkání s výjimečnou osobností, jakou je třeba Libka Safr. Pokud se tohle všechno propojí dohromady, začnou se změny projevovat i navenek," dodala spokojená maminka dvouletého Matyáše.

Z radikální změny jistě není nadšená jen sama Lucie, ale také její manžel, hokejista Tomáš Plekanec. Zpěvačka se netají chutí na další miminko a to jim teď jistě půjde jako po másle.

Fotogalerie
7 fotografií