Rychtář po dvoudenním pátrání po Džambulce Ivetce už nenachází síly a vzdává se. "Macura mě celou dobu tahal za nos. Veškeré pátrání už nechávám na policii. Vzdávám to. Macura má čas ještě do dnešního večera," prozradil Blesk.cz Josef. Ten projel Itálie křížem krážem. Mířil do severní Boloni, kde si měl Ivetu od Macury převzít, Macura ho ale poslal na jih, jenže tam také neuspěl. Má toho dost.

Výhružky Macurovi, že pokud mu Ivetu dnes nevydá, odjede do Čech a vše nahlásí policii, nezabraly. Macura si tedy dál klidně vozí omámenou Ivetu po Itálii. Podle posledních informací Macura zavítal na sever poté, co poslal svého soka na jih.

Vypadá to, že se Macura zabýčil a Ivetu vydat nechce. A to i přesto, že zoufalá Bartošová prosila Rychtáře o pomoc. Rychtář poté Macuru obvinil, že mu Iveta řekla, že ji mlátí. "To říká ze strachu z něho. To je mi jasné," svěřil se Super.cz Zdeněk.

Detektiv Josef tedy počká do večera, zda se něco změní, pak si sbalí saky paky a vratí se zpět domů. Svou milovanou Džambulku tak zatím nechá napospas bláznivému Macurovi.

Video
Video se připravuje ...

Rychtářovi došla trpělivost.Odjíždí z Itálie. Eva Tušková,redakce Blesk.cz

 

Fotogalerie
4 fotografie