Příběh jako z akčního filmu. Psychicky narušenou Ivetu Bartošovou si mají  dnes předat z ruky do ruky dva sokové Zdeněk Macura a Josef Rychtář. Jenže žádné předání se dosud nekonalo. Macura, který držel Ivetu ve svém „zajetí“ od minulé středy, si raději vypnul telefon. Není tedy vůbec jisté, zda Bartošovou Rychtáři vůbec předá.

Macura si odvedl Bartošovou minulou středu přímo z jejího domu v Uhříněvsi a až do soboty se po ní slehla zem. O víkendu se Rychtářovi poprvé ozvala, jenže byla tak namol, že jí nebylo rozumět jediného slova, natož kde je. Jen se objevily informaci, že Macura odvezl Bartošovou do Itálie. V pondělí Ivetin únosce poslal fotky z pláže, na které ležela bezvládná Iveta. Vypadala jako mrtvá.

V tu chvíli došla Rychtářovi trpělivost a pro Ivetu si dojel sám. Nyní se nachází v severní Itálii v Bolonii, kde ji z rukou Zdeňka Macury má převzít. „Odvezu ji do Čech a okamžitě nastoupí na protialkoholickou léčbu. Zařídím, aby nemohla podepsat revers,“ prozradila Blesk.cz své plány se zpěvačkou Rychtář.

Fotogalerie
6 fotografií