Iveta Bartošová opustila Josefa Rychtáře. Na vině jsou podle Rychtáře nevyřešené problémy s alkoholem. Zpěvačka měla i před ním závislost tajit a ve snaze, aby na nic nepřišel, vymýšlet neuvěřitelné skrýše. „Jo, tyhle červený tubusy na diplomy, no však víte,“ ukázal jeden z úkrytů Rychtář serveru Extra.cz.

Podle jeho slov Iveta většinu dní prospala, nebo svůj žal a pracovní i osobní neúspěchy utápěla v alkoholu. "Asi jsem to podcenil, ale řekněte mi, kdo by to vydržel. Tisíckrát jsem jí říkal, že takhle se zničí, ale nedala si říct. Kde je, nevím, ale má tu doklady a vlastně všechno. Pro nějaké věci si chce přijet Artur, vůbec nevím, co mu vlastně řeknu," dodal zdrcený Rychtář pro Extra.

Josef Rychtář přitom kvůli Bartošové přišel o rodinu. Manželka Darina i syn Josef Rychtář mladší dnes mají s Rychtářem velmi komplikovaný vztah, který provázel nejeden skandál. "Já jsem si zničil rodinu, ale chtěl jsem té ženské pomoct. Pokud bych se měl k Ivetě vrátit, tak by tady byla jedna zásadní podmínka, že okamžitě nastoupí na léčení, jiná cesta už není,“ řekl Rychtář serveru Super.cz

Kam se poděla Iveta, se však neví. Dům Zdeňka Macury, kam zpěvačku včera její vytrvalý nápadník odvezl, by měl být prázdný, i když před ním parkovalo Macurovo auto. Odjeli však podle Macurových slov jiným vozem a Bartošová by měla momentálně nacházet v Rakousku.

Rychtářovi se ale tato verze zdá velmi nepravděpodobná - vzhledem k tomu, že si Iveta z vily v Uhříněvsi neodnesla ani pas, ani občanský průkaz.

Fotogalerie
9 fotografií