Ze Statenic, kde Prachařová žije, se přesunula do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. Alespoň podle svého profilu na sociální síti Facebook, kam Agáta Prachařová přes telefon nahrála nedlouho před úterní půlnocí fotku nohy v sádře. "Mám nohu v sádře," přiznala modelka serveru extra.cz.

Zlomenina? Výron? Ihned se rozjely spekulace, co Agáta krátce po druhé svatbě s Jakubem Prachařem prováděla. Několik hodin před uveřejněním fotky se sádrou s kraťoučkým statusem "Novinka" si přitom ještě užívala sluníčka na zahradě se synem Kryšpínem.

Odpoledne se pak přesunula na akci, kde testovala údajný zázračný zvětšovat poprsí a zmenšovač zadku v jednom. Profesionálně se tam špulila a prsila do objektivů fotografům. Jenže pak ouha.

"Auto mi přejelo nohu. Je mi fakt hodně zle, už mi nevolejte," dodala Agáta bez bližších podrobností pro extra.cz.

Co se přesně stalo, pořád není jasné. Problémy s nohou přitom měla Agáta již dříve. Loni na podzim měla zlomené dva prsty na noze, které jí dlouho bolely. Tentokrát to však vypadá na zranění jiného druhu. A s blížícími se (konečně!) letními teplotami není Agátě kvůli její sádře co závidět.

Je jisté, že to bude další ze záhadných zranění v jejich rodině. Nedávno měla nohu v ortéze její matka Veronika Žilková, která za záhadných okolností šlápla do pekáče a jela na něm několik metrů. Výsledkem byly natržené svaly a pohmožděná kyčel.

Ještě v úterý odpoledne si Agáta hrála na dvorku svého domu se synem. Co se jí pak přihodilo?
Autor: Facebook