Poslední májovou noc v nejromantičtějším městě Paříži, navlékl Rosol své milé prstýnek s briliantem za bezmála půl milionu korun! Takové zásnuby jsou snem snad každé ženy. „Ano, je to pravda,“ přiznala Blesku Ochotská.

Když se do vypravila do Paříže podporovat svého milého na Roland Garros, vůbec netušila, jaké životní rozhodnutí ji tam čeká. Přestože Rosol na French Open vypadl už ve druhém kole, výhrou pro něho bylo slyšet »ano« od jeho sexy krásky.

„Oba jsou šťastní a tento krok cítí jako přirozené vyústění jejich krásného vztahu,“ prozradil Blesku zdroj z okolí páru.

Přitom teprve v únoru se sexy blondýna rozešla s podnikatelem Michalem Exnerem (34), se kterým byla necelé dva roky a také s ním plánovala budoucnost. Záhy po rozchodu si ale nabrnkla tenistu, jenž si jen za poslední rok vypinkal na turnajích šest milionů korun.

Prstýnek? To už tu bylo...

V roce 2010 požádal Ochotskou o ruku slovenský podnikatel Adrian Pituch (30), vedle něhož se zprvu měla jako v bavlnce. Každý týden jí na Novu posílal puget růží, ale po půldruhém roce přišlo vystřízlivění. Ukázalo se, že Pituch má značné dluhy a umí být otravný jako komár.

Svatba? To tu bylo taky!

I Lukáš Rosol má se zásnubami zkušenosti. Dokonce byl i ženatý! K oltáři si v listopadu 2008 po roční známosti dovedl atletku Denisu Ščerbovou. Jenže manželství jim vydrželo jen necelé dva roky. Odcizili se, kvůli kariérám neměli jeden na druhého čas a nakonec se rozvedli...

Fotogalerie
7 fotografií