„Setkali jsme se v průběhu kampaně, trávili spolu spoustu času. Hodně jsme si povídali, občas zašli na kafe nebo do kina. Tak nějak pomalu se vyvíjel náš vztah,“ prozradil Kruliš, který je místopředsedou Zemanovy SPOZ.

Spolu cestují

Zamilovaní milenci spolu chodí od loňského podzimu, v březnu dokonce vyrazili do Thajska. Mnohem více společného času tráví ve svém hnízdečka lásky ve Zlíně, tedy v Krulišově 1+1 v centru města.

Jinak ale může být prezident Miloš Zeman (68) s volbou své dcery spokojen. Kruliš pochází i z dobré rodiny.

Přivedl ho Čuba

Maminka je výtvarnice, otec byl rektor Západomoravské vysoké školy. On vystudoval Fakultu multimediálních komunikací, nyní si dělá doktorát na Fakultě managmentu a ekonomiky. Živí ho reklama. Do strany ho přivedl Zemanův kamarád, legendární družstevník František Čuba (77).

Karel Humhal
Autor: Archiv Blesku
Psycholog: Kateřina je na starší muže? Zřejmě otcovský komplex

To, že se kolena mladičké Kateřiny (19) podlamují v přítomnosti muže starším o dvanáct let, vysvětluje psycholog Karel Humhal tzv. otcovským komplexem. „Příčinou může být to, že když slečna Zemanová dospívala, příliš zaměstnaný otec s ní nebyl,“ řekl s tím, že v takových případech ženy často při volbě partnera hledají chybějícího tatínka.

Možná i díky tomu si rozumí více se staršími muži. Už v prezidentské kampani si kromě Kruliše z celého týmu nejvíce rozuměla s tajemníkem svého otce Jaroslavem Hlinovským (56).

Fotogalerie
8 fotografií